Νεανικά μάτια και ένα ξεκούραστο βλέμμα

Τα μάτια με νεανική όψη είναι σημάδι καλής υγείας και ομορφιάς. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε, τα μάτια μας μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται κουρασμένα και πρησμένα, με μαύρους κύκλους και ρυτίδες να εμφανίζονται γύρω από το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής αυτής. Ενώ υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στη γήρανση των ματιών, όπως η έλλειψη ύπνου, το άγχος και γενετικοί παράγοντες, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διατηρήσετε μια νεανική όψη είναι η χρήση μιας κατάλληλης κρέμας ματιών.

Κρέμα Ματιών

Οι καλύτερες κρέμες ματιών περιέχουν συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση του δέρματος, στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων και στην εξομάλυνση των ρυτίδων. Δύο από τα πιο σημαντικά συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε σε μια κρέμα ματιών είναι οι βιταμίνες Ε και C. Οι βιταμίνες Ε και C δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες (αντιοξειδωτική δράση) προστατεύοντας το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που προκαλούν γήρανση. Επιπλέον η βιταμίνη E μειώνει σημαντικά τη μελάγχρωση,,0, βοηθώντας στην εξάλειψη των κηλίδων.

Οι βιταμίνες Α και F είναι επίσης σημαντικές για το δέρμα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για αντιγηραντική δράση. Η βιταμίνη Α, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Από την άλλη μεριά, η βιταμίνη F, βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της υγιούς επιδερμίδας.

Αυτές οι βιταμίνες μπορούν να βρεθούν σε μια ποικιλία προϊόντων περιποίησης δέρματος, όπως σε κρέμες ματιών, ενυδατικές κρέμες και ορούς και φυσικά στην αγαπημένη σου σειρά M COSMETICS.

Εφαρμογή Κρέμας Ματιών

Όταν εφαρμόζεις την κρέμα ματιών, είναι σημαντικό να την εφαρμόζεις απαλά και να προσέχεις να μην τρίβεις το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Είναι επίσης σημαντικό να απλώνεις την κρέμα το πρωί και το βράδυ, καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο δεκτικό στην ενυδάτωση ενώ κοιμάσαι.

Περισσότερα tips

●Εκτός από τη χρήση κρέμας ματιών, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να διατηρήσεις τη νεανική όψη στα μάτια σου. Ο επαρκής ύπνος, η μείωση του στρες και η προστασία του δέρματος από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου, είναι μερικά από τα πιο σημαντικά βήματα για τη διατήρηση μιας νεανικής όψης ματιών.

●Αν υποφέρεις από πρήξιμο δοκίμασε τη γνωστή μέθοδο του κρύου κουταλιού. Πέρασε δηλαδή ένα κουτάλι που έχεις αφήσει στο ψυγείο στην περιοχή που υποφέρει από το πρήξιμο.

●Αν οι μαύροι κύκλοι είναι το βασικό σου πρόβλημα, οι βιταμίνες που μπορούν να σε βοηθήσουν είναι οι C και A.

Κρέμα Ματιών της M COSMETICS

Συνοπτικά, μια κρέμα ματιών που περιέχει βιταμίνες Ε, C, A και F μπορεί να συμβάλλει στη διατήρηση της νεανικής όψης των ματιών και ενός ξεκούραστου βλέμματος. Αυτά τα συστατικά μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση, στη μείωση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων και στην εξομάλυνση των ρυτίδων.

Η κρέμα ματιών της M COSMETICS, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να στοχεύει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια, όπου είναι πιο πιθανό να εμφανιστούν ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Το δέρμα μένει βαθιά ενυδατωμένο ενώ το έλαιο από τον πυρήνα του σταφυλιού που περιέχει αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και διατηρεί τη νεανική της όψη.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved