Ο καλός καθαρισμός είναι το Α & το Ω στην περιποίηση του προσώπου μας!

Κάθε γυναίκα θέλει να διατηρεί το δέρμα της λείο, λαμπερό, απαλό και υγιές. Η καθημερινή περιποίηση με προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο του δέρματός μπορεί να το εξασφαλίσει αυτό, εφόσον όμως η καθημερινή περιποίηση περιλαμβάνει και τον σωστό καθαρισμό του προσώπου.

Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο καλός καθαρισμός;

Ο καλός καθαρισμός του προσώπου απομακρύνει σκόνη, ρύπους, μακιγιάζ, περιττή λιπαρότητα και τοξίνες, με αποτέλεσμα να ανοίγουν οι πόροι και να απορροφούν σωστά και σε βάθος όλα τα δραστικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης. Αυτό σημαίνει επαρκής ενυδάτωση, επιδερμίδα λεία, απαλή και λαμπερή με αίσθηση φρεσκάδας.

Πόσες φορές την ημέρα πρέπει να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας;

Πρέπει να καθαρίζουμε καλά το πρόσωπό μας, αλλά και την περιοχή γύρω από τα μάτια τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Σωστός καθαρισμός σημαίνει καθημερινά πρωί και βράδυ. Ο βραδινός καθαρισμός απομακρύνει τα κατάλοιπα όλης της ημέρας και ξεκουράζει το δέρμα, που κατά τη διάρκεια της νύχτας ανανεώνεται και αποβάλλει τις τοξίνες της ημέρας. Γι΄ αυτό το πρωί πρέπει να καθαρίζουμε ξανά το πρόσωπό μας για να απομακρύνουμε τις τοξίνες και την περιττή λιπαρότητα που αποβάλλονται κατά την διάρκεια της νύχτας! 

Το οφέλη του καλού καθαρισμού πρωί και βράδυ:

• Λαμπερό και λείο δέρμα χωρίς ερεθισμούς
• Σωστή απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης
• Καλύτερη εφαρμογή του μακιγιάζ

Αν και όλες μας γνωρίζουμε πολλά από τα παραπάνω συχνά αμελούμε τον καθαρισμό του προσώπου και των ματιών μας, γιατί είμαστε κουρασμένες ή βαριόμαστε να χρησιμοποιήσουμε 3 διαφορετικά προϊόντα που θα μας εξασφαλίσουν έναν καλό καθαρισμό.

Μην ταλαιπωρείστε άλλο! Χρησιμοποιήστε ένα μόνο προϊόν που θα κάνει τον καθαρισμό του προσώπου και των ματιών «παιχνιδάκι»! Tο «μαγικό» νερό καθαρισμού Micellar Water της M COSMETICS καθαρίζει τέλεια πρόσωπο και μάτια με μία κίνηση, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα σας. Η τριπλή δράση του Micellar Water οφείλεται στη μοναδική του σύνθεση από μικυλλιακούς παράγοντες, υαλουρονικό οξύ, πανθενόλη και εστέρες ελαιολάδου.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved