Προστάτεψε το πρόσωπό σου, από το νέο είδος ακμής “maskne”

Εμφανίζεις ακμή στα σημεία γύρω από τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι; Υπάρχει λύση!

Πολλά άτομα ανέφεραν την εμφάνιση ακμής στο πρόσωπο τους, από τους πρώτους μήνες της καθημερινής χρήσης μάσκας. Το νέο αυτό είδος ακμής παρατηρήθηκε είτε φορούσαν μάσκες μιας χρήσης, είτε υφασμάτινες.

Αυτό προκύπτει πολύ απλά λόγω της τριβής της μάσκας με το δέρμα (κάτι σαν χημικό peeling) και επειδή ουσιαστικά το δέρμα στην περιοχή αυτή …δεν αναπνέει, άρα όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνιση ακμής  στα σημεία γύρω από τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι.

Πώς μπορούμε να προστατέψουμε το πρόσωπό μας από το νέο είδος ακμής “maskne”; Ακολουθούμε έναν αποτελεσματικό τρόπο καθαρισμού και περιποίησης του δέρματος.  Επιστρέφοντας στο σπίτι μας, είναι εξαιρετικά σημαντικό να καθαρίσουμε και να ενυδατώσουμε αμέσως το δέρμα μας.

Ξεκινάμε με το διάσημο πια Micellar Water της M COSMETICS, για βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Το  Micellar Water της M COSMETICS απομακρύνει το make up και τους ρύπους της ημέρας, ενώ λόγω των εστέρων ελαιόλαδου που περιέχει ενυδατώνει την επιδερμίδα και μειώνει τους ερεθισμούς.

Το Firming Serum είναι η επόμενη κίνηση ματ για τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας και η εφαρμογή του γίνεται αμέσως μετά το Micellar Water με στόχο να «ποτίσει» την διψασμένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα μας, με τα σωστά συστατικά, που στην προκειμένη περίπτωση είναι τα βιομιμητικά συστατικά και τα φυσικά προλιπίδια της M COSMETICS.

Τελειώνουμε με την 24ωρη Κρέμα Προσώπου M COSMETICS η οποία «κλειδώνει» την υγρασία και σε βοηθάει στην ίαση της περιοχής από την ταλαιπωρία της μάσκας.

Extra tip: Μην ξεχνάτε ποτέ να αλλάζετε συχνά τη μάσκα σας!

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved