7 Συμβουλές ομορφιάς για να υποδεχθούμε την άνοιξη με ανανεωμένο δέρμα!

Η άνοιξη είναι μια εποχή ανανέωσης: πουλιά που κελαηδούν, λουλούδια που ανθίζουν και το δέρμα μας που αναδύεται από ένα κουκούλι εντατικής χειμερινής ενυδάτωσης. Μετά από μήνες εναλλαγής μεταξύ ζεστού, ξηρού εσωτερικού αέρα και σκληρού κρύου έξω, το δέρμα μας είναι σίγουρα έτοιμο για μια αλλαγή στην εποχιακή φροντίδα του δέρματος.

Ακολουθήστε τα επτά παρακάτω βήματα, για να ξυπνήσετε το δέρμα σας από τη χειμερία νάρκη, και να το κάνετε να ακτινοβολεί και να λάμπει από υγεία, την όμορφη εποχή της ­άνοιξης.

Απολέπιση του δέρματός σας:

Το χειμώνα, η υπερβολική απολέπιση μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία από το δέρμα σας, αφήνοντάς το ερεθισμένο και ξηρό. Την άνοιξη όμως, που τα φυσικά έλαια του δέρματος επανέρχονται σε ισορροπία μετά τον ξηρό χειμώνα, το πρώτο βήμα στο μονοπάτι προς το λαμπερό δέρμα, ξεκινά με την απολέπιση. Χρησιμοποιήστε φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά που έχετε στο σπίτι.

Φορέστε αντηλιακό:

Φορέστε αντηλιακό, ακόμη και σε συννεφιασμένες ημέρες, για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλάβες του ήλιου. Αναζητήστε ένα ελαφρύ προϊόν, που δε θα φράξει τους πόρους, και εφαρμόστε το κάτω από την ενυδατική σας κρέμα.

Χρησιμοποιήστε μια ελαφρύτερη ενυδατική κρέμα:

Το χειμώνα το δέρμα χρειάζεται μια «βαρύτερη» ενυδατική κρέμα, λόγω ξηρότητας. Αλλά όταν ο καιρός μετατοπίζεται από «κρύος και ξηρός» σε «ζεστός και υγρός», είναι σημαντικό τα προϊόντα σας, να αντικατοπτρίζουν αυτή την εποχιακή αλλαγή. Γι’ αυτό την άνοιξη, επιλέξτε μια ελαφρύτερη ενυδατική κρέμα, για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και ενυδατωμένο χωρίς να το «βαραίνετε». H COSMETICS γνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, δημιούργησε την 24hLightCream, με σκοπό την άμεση ενυδάτωση και λάμψη του δέρματος, χωρίς να το «βαραίνει»! Περιέχει βιομιμητικά συστατικά που προσφέρουν ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση και προστασία από την βιολογική γήρανση, και ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά (βιταμίνες Ε & C) που προστατεύουν από την περιβαλλοντική γήρανση.

Μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ:

 Τα μάτια; Σαν τα μάτια σας όλες τις εποχές! Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα λεπτό και ευαίσθητο. Μην αμελείτε ποτέ την περιποίηση της περιοχής των ματιών, πρωί και βράδυ. Η M COSMETICS Eye Cream, ολοκληρωμένης αντιρυτιδικής και συσφικτικής δράσης, εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και μειώνει τις ρυτίδες λόγω των βιομιμητικών & των αντιοξειδωτικών συστατικών που περιέχει, ενώ τα έλαια από το κουκούτσι του σταφυλιού προσφέρουν επιπρόσθετη ενυδατική δράση και λείανση της επιδερμίδας.

Ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος το βράδυ:

Ενισχύστε την ενυδάτωση και ανάπλαση του δέρματος σας το βράδυ, με έναν ειδικό ορό που τα συστατικά του απορροφώνται πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερο βάθος. Ο Ορός Ανάπλασης M COSMETICS περιέχει φυσικά προλιπίδια, που μιμούνται τη δομή και τη σύσταση των λιπιδίων του δέρματος και λειτουργούν σαν «δεύτερο δέρμα» προσφέροντας άμεση και διαρκή ενυδάτωση.

Και το πιο σημαντικό μην ξεχνάτε την ενυδάτωση εκ των έσω!

Να πίνετε άφθονο νερό:

Όπως αποδεικνύεται, η ενυδάτωση είναι εξίσου σημαντική για το δέρμα σας την άνοιξη όσο και το χειμώνα.

Να τρώτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά:

Μιλώντας για ενυδάτωση, ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε περισσότερο νερό στην ημέρα σας, είναι να τσιμπολογάτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά μπορεί να είναι ένα νόστιμο σνακ – γεμάτο με το νερό που χρειάζεται το σύστημά σας – καθώς και βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved