Άμεση ανόρθωση (lifting) προσώπου σε 5 λεπτά? Μάθε πως λειτουργεί ο ορός άμεσης ανόρθωσης.

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί να υπήρχε ένα προϊόν προσώπου το οποίο να προσφέρει άμεση ανόρθωση (lifting) της επιδερμίδας με φυσικό τρόπο για μια σημαντική βραδινή εκδήλωση? Φυσικά αγαπάς τον εαυτό σου ακριβώς όπως είναι, απλά η κούραση και η καθημερινότητα “βαραίνουν” το δέρμα και μερικές φορές εύχεσαι να υπήρχε εκείνο το προϊόν που θα σε έδειχνε άμεσα νεότερη και πιο ξεκούραστη για λίγες ώρες. Γι’ αυτό σήμερα συστήνουμε πως ακριβώς λειτουργούν ο ορός άμεσης ανόρθωσης M COSMETICS καθώς και τα δραστικά συστατικά που συμβάλουν στο άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης που του προσώπου σου.

Τα δραστικά συστατικά του ορού ανόρθωσης Instant Lifting Serum M COSMETICS. 

Ο ορός προσώπου άμεσης ανόρθωσης M COSMETICS προσφέρει αποτελεσματική ανόρθωση (lifting) και σύσφιξη αμέσως μετά την εφαρμογή η οποία λειτουργεί άμεσα και διαρκεί μέχρι 4 ώρες. Επιπλέον έρευνες έχουν αποδείξει πώς με τη συστηματική χρήση παρέχει μακροχρόνια σύσφιξη, 26% μείωση της επιφάνειας των ρυτίδων & 21% μείωση του βάθους των ρυτίδων, χάρη στα μοναδικά δραστικά συστατικά του.

1.Eνεργά δραστικά συστατικά μικροάλγης συνδυασμένα με Πολυσακχαρίδια.

Τα δραστικά συστατικά μικροάλγης παρέχουν στο δέρμα τα απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες  (κυρίως βιταμίνες C & Β12) και αντιοξειδωτικά,τα οποία σε συνδυασμό με τα πολυσακχαρίδια προσδίδουν το αποτέλεσμα άμεσης σύσφιξης. Μελέτες δείχνουν πως τα συστατικά μικροάλγης μπορούν να επιδιορθώνουν και να θεραπεύουν το δέρμα, ενώ το προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπρόσθετα αποτελούν φιλικά συστατικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. 

2.Φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες

Οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες από την ρίζα της πικραλίδας (Cichorium intybus L.) συνδυάζονται με πολυσακχαρίτες γαλακτόζης και μανόζης (γαλακτομάνες), από το φυτό Tara (caesalpinia spinosa) και προσφέρουν άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ορατή μείωση των ρυτίδων σε 5 λεπτά και μακροχρόνια αντιρυτιδική δράση, ενώ παράλληλα παρατηρείται αύξηση του κολλαγόνου.

3.Συνδυασμός δύο τύπων πολυσακχαριτών

Ο συνδυασμός των 2 τύπων πολυσακχαριτών που περιέχεται στον ορό ανόρθωσης M COSMETICS συγκεντρώνει εξαιρετικές ιδιότητες που προσφέρουν άμεσο lifting & μείωση των ρυτίδων. Το δέρμα φαίνεται πιο σφιχτό, λείο και φωτεινό στο 95% των γυναικών. Παράλληλα δημιουργεί ένα προστατευτικό φίλμ, το οποίο μειώνει τη διείσδυση των  ρύπων και την προσκόλληση αιωρούμενων σωματιδίων στο δέρμα κατά 47% (p<0.000), προστατεύοντας παράλληλα από τους ερεθισμούς.

Πως λειτουργεί ο ορός προσώπου άμεσης ανόρθωσης.

Τα παραπάνω δραστικά συστατικά λειτουργούν συνεργατικά στην επιδερμίδα για να παρέχουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα ανόρθωσης, που κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Ο ορός προσώπου άμεσης ανόρθωσης Instant Lifting Serum χάρη στα δραστικά του συστατικά δημιουργεί ένα φιλμ που ανορθώνει το δέρμα, ενώ “γεμίζει” τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Παράλληλα οι φρουτο-ολιγοσακχαρίτες επιδρούν στα κερατινοκύτταρα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα την αναγέννηση του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου.[i] Έτσι το πρόσωπο φαίνεται πιο λείο καθώς ο ορός παρέχει ενισχυμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα που διαρκεί.

Πώς να εφαρμόσεις τον ορό προσώπου.

Άπλωσε μια ποσότητα στην παλάμη και προετοίμασε το με τα χέρια σου. Άπλωσε το ταμπονάρωντας ελαφρά το πρόσωπο, ειδικότερα στα σημεία που είναι πιο έντονες οι ρυτίδες. Δώσε λίγο χρόνο στο δέρμα σου να απορροφήσει το προϊόν πριν εφαρμόσεις οτιδήποτε άλλο και είσαι έτοιμη να γοητεύσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνδύασε την ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου M COSMETICS. Αναζήτησέ την στα φαρμακεία & τα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved