Ενυδατική κρέμα προσώπου για νεανικές επιδερμίδες.

Οι νεανικές επιδερμίδες έχουν εξίσου την ίδια ανάγκη για μια ενυδατική κρέμα προσώπου, η οποία θα δρα ως προστατευτικό φράγμα για το δέρμα, διατηρώντας το ενυδατωμένο και λαμπερό. Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης προσώπου θα βοηθήσει το νεανικό δέρμα να διατηρήσει τη λάμψη του, ενώ θα αποφύγεις ερεθισμούς, ξηρότητα και επιβάρυνση από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να συγκεντρώνει η ενυδατική κρέμα για τις νεανικές επιδερμίδες, όμως? Εάν διανύεις την ηλικία των 20, είναι λογικό να μη σκέφτεσαι ακόμα πως θα είναι το δέρμα σου μεγαλώνοντας. Η αλήθεια είναι όμως πως εφαρμόζοντας τη σωστή ενυδατική κρέμα προσώπου στη νεανική σου επιδερμίδα, είναι το μυστικό για να φαίνεσαι νεότερη στο μέλλον.

Ενυδατική κρέμα προσώπου για προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση του περιβάλλοντος, το κάπνισμα και οι έντονοι ρυθμοί ζωής μπορούν να επιβαρύνουν την επιδερμίδα σου και να αυξήσουν τους ρυθμούς γήρανσης του δέρματος. Η ενυδατική κρέμα προσώπου θα πρέπει να προστατεύει τη νεανική σου επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη των ελεύθερων ριζών και του οξειδωτικού στρες. Αναζήτησε μια ενυδατική κρέμα προσώπου που θα περιλαμβάνει βιταμίνες που δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία. Η βιταμίνη Ε είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη με διάφορες μορφές της οποίας ο κύριος ρόλος είναι να ενεργεί ως αντιοξειδωτικό, στις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα. Η βιταμίνη C επίσης προάγει την παραγωγή κολλαγόνου, προστατεύει αποτελεσματικά από το οξειδωτικό στρες λόγω της αντιοξειδωτικής της δράσης και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και την υγεία της επιδερμίδας.  Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παράγει τη βιταμίνη C. Γι’ αυτό είναι σημαντική προϋπόθεση εκτός από την κατανάλωση μέσω των τροφών να την αναζητάς στην ενυδατική σου κρέμα.

Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μεγαλώνοντας η ελαστικότητα του δέρματος χάνεται, προσδίδοντας στην επιδερμίδα την όψη της χαλαρότητας και των ρυτίδων. Ακόμα και η νεανική επιδερμίδα από την ηλικία των 20 παράγει ολοένα και λιγότερο κολλαγόνο κάθε χρόνο. Έτσι το δέρμα γίνεται πιο λεπτό και εύθραυστο και παράγει λιγότερη ελαστίνη. Η προληπτική χρήση μια συσφιγκτικής κρέμας μπορεί να λειτουργήσει θετικά στη νεανική επιδερμίδα και να προλάβει την πρόωρη χαλάρωση. Ιδιαίτερα μετά την ηλικία των 25 ετών, αναζήτησε στην ενυδατική σου κρέμα τη βιταμίνη Α. Μπορεί να τη συναντήσεις και με την ονομασία ρετινόλη και επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητα της στην ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου και στην αύξηση ελαστίνης του δέρματος.

Προληπτική αντιγηραντική δράση.

Η προληπτική αντιγηραντική δράση της ενυδατικής σου κρέμας είναι επίσης σημαντική. Παράλληλα με τις ενυδατικές ιδιότητες αναζήτησε συστατικά που συνεισφέρουν στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού, παρέχοντας παράλληλα αντιφλεγμονώδη και αντιρυτιδική δράση.

Ένα σημαντικό συστατικό που παρέχει τα παραπάνω είναι η όχι και τόσο γνωστή βιταμίνη F. Μπορεί να ονομάζεται βιταμίνη αλλά ανήκει στην περιγραφή δυο βασικών λιπαρών οξέων για τον οργανισμό: το άλφα-λινολενικό οξύ (ALA) και το λινολεϊκό οξύ (LA). Αυτά τα πολύ σημαντικά λιπαρά οξέα έχουν βασικό ρόλο στη δομή και την ελαστικότητα των κυτταρικών μεμβρανών, παρέχοντας ταυτόχρονα ισχυρή αντιρυτιδική δράση και προστασία του δέρματος απ’ τη φθορά του χρόνου.

Χρησιμοποίησε την ενυδατική σου κρέμα με συνέπεια.

Για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στη νεανική σου επιδερμίδα, μην παραλείπεις  τη συχνή χρήση της ενυδατικής σου κρέμας. Ανάλογα τις ανάγκες του δέρματος σου επίλεξε μια με ελαφριά υφή σαν την M COSMETICS Light texture. Η ελαφριά υφή της σου παρέχει μια ευχάριστη, λεπτή μη λιπαρή αίσθηση, κατάλληλη για τη νεανική σου επιδερμίδα, ενώ τα συστατικά της, εμπνευσμένα από την ομορφιά της Ελλάδας σου παρέχουν μια ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφιγκτική δράση. Δες περισσότερα για όλη τη σειρά M cosmetics.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved