Νέοι στόχοι για την περιποίηση της επιδερμίδας σου

Νέοι στόχοι για την περιποίηση της επιδερμίδας σου

Η νέα χρονιά είναι εδώ και εσύ έχεις δώσει την υπόσχεση να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μαζί με τις υποσχέσεις της νέας χρονιάς, η καθαρή, υγιής επιδερμίδα παραμένει στους αγαπημένους μας στόχους και δε φεύγει ποτέ από τη μόδα σε αντίθεση με τα trends και τις τάσεις καλλυντικών, που έρχονται και φεύγουν. Είσαι έτοιμη να διαβάσεις τη μόνη λίστα που θα χρειαστείς για να δεις το πρόσωπο σου να αλλάζει προς το καλύτερο αυτή τη νέα χρονιά; Έλα μαζί μας.

Αφαίρεσε το μακιγιάζ και καθάρισε το πρόσωπό σου πριν κοιμηθείς

Ξέρουμε οτι είναι πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε. Γυρνάς κουρασμένη από την έξοδο ή τη δουλειά και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να ξεβαφτεις. Αλλά επιμένουμε γιατί το νερό Micellar της M COSMETICS έχει αλλάξει τις συνήθειες της Μαρίας Μπεκατώρου και γιατί όχι και τις δικές σου. Πλέον κάθε χρονιά τη βρίσκει να ξεβάφει με μια κίνηση πρόσωπο & μάτια και απολαμβάνει διπλό καθαρισμό που αφαιρεί όλους τους ρύπους αφήνωντας ένα βαθιά ενυδατωμένο δέρμα με την πιο απλή ρουτίνα. Πάμε στοίχημα οτι μόλις το δοκιμάσεις, θα καταλάβεις και εσύ πόσο απλό είναι και να το υιοθετήσεις.

Κάνε ξεκαθάρισμα στα άπειρα μπουκαλάκια

Ανάμεσα στα νέα trends του Tik Tok και του Instagram μπορεί να αγόρασες και εσύ 5 διαφορετικούς ορούς, που μεταξύ μας, δε χρησιμοποίησες όσο θα ήθελες και αυτό φαίνεται από την ποσότητα στο μπουκαλάκι. Επειδή όμως τα προϊόντα προσώπου έχουν ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα, σου προτείνουμε να προχωρήσεις σε ένα καλό ξεκαθάρισμα των προϊόντων που έχεις και να υιοθετήσεις μια πιο απλή ρουτίνα περιποίησης που θα σε βοηθήσει να μείνεις πιστή σε αυτή και να δεις πραγματικά αποτελέσματα.

Πρόσθεσε την κρέμα ματιών στη ρουτίνα περιποίησης σου

Δε χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τις πρώτες γραμμές και ρυτίδες για να καταλάβεις ότι τα μάτια σου θέλουν ξεχωριστή περιποίηση. Κάθε χρόνος που περνάει φαίνεται πρώτα στα μάτια μας και όμως η κρέμα ματιών παραβλέπεται τόσο συχνά. Λανθασμένα φυσικά, καθώς η απλή ενυδατική δεν μπορεί να την υποκαταστήσει. Η κρέμα ματιών M COSMETICS εκτός από τα βιομιμητικά συστατικά, τις βιταμίνες και τους ενυδατικούς παράγοντες, έχει επιπλέον έλαιο από τον πυρήνα του σταφυλιού. Έτσι βοηθά το δέρμα να φαίνεται πιο σφιχτό και βοηθά στη μείωση της όψης των γραμμών και των ρυτίδων. Η βαθιά ενυδάτωση συνεισφέρει στο “γέμισμα” των λεπτών γραμμών προσφέροντας στο βλέμμα σου την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Διάβασε περισσότερο τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιείς

Το να γνωρίζεις τις συστάσεις των προϊόντων που χρησιμοποιείς στο δέρμα σου είναι πολύ σημαντικό, καθώς κάποια parabens έχουν κατηγορηθεί ακόμη και για απορρύθμιση των ορμονών. Τη νέα χρονιά λοιπόν βάλε στόχο να αναγνωρίζεις τις συστάσεις που μπορούν να κάνουν καλό στο δέρμα σου και κυνήγησε προϊόντα με βιταμίνες και συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν αποδεδειγμένα το δέρμα σου, όπως η σειρά περιποίησης προσώπου M COSMETICS.

Ακολούθησε λοιπόν αυτές τις συμβουλές ή βρες μας στα social media Instagram & Facebook και σχολίασε τους δικούς σου στόχους της χρονιάς. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για την περιποίηση της επιδερμίδας σου παρέα με την M COSMETICS.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved