Ποια τα μοναδικά οφέλη του ορού ανάπλασης στη σύσφιξη του προσώπου;

Ο ορός ανάπλασης προσώπου M COSMETICS είναι ένα καλλυντικό που δεν θα πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας ειδικά αν είστε πάνω από 40 ετών. Πρόκειται για ένα προϊόν με ισχυρή επιδιορθωτική δράση για το δέρμα που βάλλεται τόσο από περιβαλλοντικούς παράγοντες όσο και από την πάροδο του χρόνου. Εμείς εδώ θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε τον ορό για τη σύσφιξη του προσώπου σας και την τόνωση της επιδερμίδας σας.

Τι είναι ο ορός ανάπλασης M COSMETICS;

O Ορός Ανάπλασης M COSMETICS είναι ένας μοναδικός ορός για ολοκληρωμένη αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιομιμητικά συστατικά. Περιέχει φυσικά προλιπίδια που αυξάνουν τον δερματικό φραγμό, προσφέροντας άμεση και διαρκή ενυδάτωση, ενώ βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά του. Επιπρόσθετα, η πανθενόλη που περιέχει προσφέρει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση. Έτσι ο Ορός Ανάπλασης M COSMETICS συμπληρώνει ιδανικά την περιποίηση του προσώπου σας.

Πώς δρα ο ορός στη σύσφιξη του προσώπου;

Ένας καλός ορός ανάπλασης, ουσιαστικά ενεργοποιεί και ενισχύει την φυσική διαδικασία ανάπλασης των κυττάρων του προσώπου η οποία φθίνει με το πέρασμα του χρόνου. Ο βιομιμητικός μηχανισμός του ορού ανάπλασης M COSMETICS αυξάνει την σύνθεση του κολλαγόνου Ι, προσφέροντας ορατό, άμεσο lifting της επιδερμίδας. Επιπλέον συσφίγγει το δέρμα και τονώνει το φυσικό περίγραμμα του προσώπου. Έτσι τα σημάδια χαλάρωσης και γήρανσης γίνονται λιγότερο ορατά. Με μια εφαρμογή δυο φορές την ημέρα, τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης.

Τι περιέχει ένας αποτελεσματικός ορός σύσφιξης προσώπου;

Τα συστατικά που πρέπει να έχει ένας ορός για να είναι αποτελεσματικός είναι αμινοξέα και βιταμίνες, κυρίως Α, C και Ε που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση καθώς και ουρσολικό οξύ το οποίο βοηθά στην αναγέννηση του συνδετικού ιστού. Επίσης, καλό είναι να ψάξετε για υψηλή περιεκτικότητα σε ισοφλαβόνες, που είναι ουσίες που καταπολεμούν τις ρυτίδες και είναι ο μεγάλος σύμμαχος στην αντιγήρανση.

Πώς χρησιμοποιείται;

Για να επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του επαναστατικού κατά τα άλλα προϊόντος, θα πρέπει να τον χρησιμοποιείτε σωστά. Ο ορός σχεδόν πάντα – λόγω της ρευστής του υφής – περιέχεται σε μπουκαλάκι με σταγονόμετρο ή με μια μικρή αντλία.

Έχοντας καθαρίσει πρώτα καλά το πρόσωπό σας, αρκεί να βάλετε 3 σταγόνες απευθείας στο πρόσωπο (στα μάγουλα και το μέτωπο κατά προτίμηση) ή στα ακροδάχτυλά σας και να εφαρμόσετε σε όλο το δέρμα με απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Δεν τρίβετε σε καμία περίπτωση και αφήνετε λίγα λεπτά για να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Καλό είναι η άκρη της αντλίας ή του σταγονόμετρου να μην έρχεται σε επαφή με το δέρμα των δαχτύλων ή του προσώπου για να αποφύγουμε την μεταφορά τυχόν μικροβίων.

Extra tip

Πριν την εφαρμογή καλό είναι να στάξετε λίγη ποσότητα στο εσωτερικό του καρπού σας, και να περιμένετε μετά την επάλειψη λίγα λεπτά για να ελέγξετε τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις.

Χρειάζεστε τελικά ορό προσώπου;

Ο ορός ανάπλασης προσώπου είναι ένα καλλυντικό που συμπληρώνει ιδανικά την  περιποίηση του προσώπου σας. Δεν υποκαθιστά την ενυδατική ή αντιρυτιδική σας κρέμα αλλά ενισχύει σημαντικά τη δράση της. Όσο νωρίτερα τον εντάξετε λοιπόν  στην ρουτίνα σας τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Η επιδερμίδα σας θα γίνει πιο ενυδατωμένη, πιο ξεκούραστη και φωτεινή και πιο σφριγηλή.

Και φυσικά το πρόσωπό σας θα σας ευγνωμονεί!

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved