Πώς να απαλλαγείς από τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο

Οι ρυτίδες στο μεσόφρυο, την περιοχή γύρω από τα φρύδια και το μέτωπο, την περιοχή πάνω απ’ τα φρύδια είναι σημάδι ότι χρησιμοποιείς το πρόσωπό σου για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Και ενώ αγαπάμε το χαμόγελό σου και ποτέ δε θα σου δίναμε συμβουλή να μη χαμογελάς σήμερα θα δούμε μερικά απλά βήματα για να απαλλαγείς από τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο. Αν δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμα, μείνε μαζί μας για να δούμε τιπς και συμβουλές για την πρόληψη τους.

Τι προκαλεί τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο

Οι ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο προκαλούνται κατά κύριο λόγο από τις εκφράσεις του προσώπου μας και ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούμε πολύ τον μετωπιαίο μυ. Μπορεί σε νεαρή ηλικία να μη φαίνεται πως οι εκφράσεις θα αφήσουν σημάδι πάνω μας αλλά μετά την ηλικία των 30 οι ρυτίδες στο μέτωπο γίνονται διακριτές και σε αυτό συμβάλλει κάθε επαναλαμβανόμενη έκφραση. Η αλήθεια είναι ότι όταν εκπλήσσεσαι ή σμίγεις τα φρύδια αυξάνεις τις πιθανότητες να εμφανίσεις τις ρυτίδες στο μέτωπο.

Πώς να μειώσεις τις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο

Τα καλά νέα είναι πώς μπορείς να βελτιώσεις την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος σου στο μέτωπο χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα καλλυντικής περιποίησης. Αναζήτησε μια σειρά με αντιοξειδωτική δράση, η οποία μπορεί να προσφέρει στο δέρμα σου αντιγηραντική πρόληψη και να το βοηθήσει να επανορθώσει τις φθορές του. Η σειρά
M COSMETICS είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιομιμητικά συστατικά τα οποία δρουν σε βάθος και βοηθούν το δέρμα να επανορθώσει τη φθορά του χρόνου.
Επιπλέον φρόντισε να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου, η οποία βοηθά το δέρμα να απαλλαγεί από τα νεκρά κύτταρα και να φέρει στην επιφάνεια τα νέα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από τον κύκλο ανανέωσης κυττάρων. Τα νεκρά κύτταρα αφήνουν το δέρμα θαμπό και τραχύ και εντείνουν την όψη των ρυτίδων στο μέτωπο, κάνοντας τες να φαίνονται πιο βαθιές από ότι είναι πραγματικά.

Τρόποι πρόληψης δημιουργίας ρυτίδων στο μέτωπο και το μεσόφρυο

Η πρόληψη των ρυτίδων στο μέτωπο και το μεσόφρυο είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Ξεκίνα αποφεύγοντας τον καταστροφικό για το πρόσωπό σου ήλιο και μην παραλείπεις τη χρήση αντηλιακού, ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες. Οι ακτίνες UV μπορούν να διασπάσουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, δύο πρωτεΐνες που διατηρούν το δέρμα σφριγηλό και λείο. Ένας παράγοντας που εντείνει τις ρυτίδες είναι το κάπνισμα. Το κάπνισμα εκθέτει το δέρμα σε επιπλέον οξειδωτικό στρες, καταστρέφοντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη του. Συστέλλει επίσης τα αιμοφόρα αγγεία στο πρόσωπό σου, εμποδίζοντας την κυκλοφορία στα αιμοφόρα αγγεία και στερώντας το δέρμα σου από τη βιταμίνη Α.
Τέλος, μειώνοντας την κίνηση του μετώπου μπορούμε να βοηθήσουμε στην πρόληψη της πρώιμης δημιουργίας ρυτίδων του μετώπου. Μην παραλείπεις την αντιοξειδωτική προστασία που σου προσφέρει η σειρά M COSMETICS. Η ανάπλαση του δέρματος σου γίνεται εφικτή χάρη στα βιομιμητικά συστατικά τα οποία μιμούνται τη λειτουργία των νεανικών κυττάρων, τα οποία έχουν την ικανότητα να επιδιορθώνουν τις φθορές τους με τη συμβολή ουσιών που υπάρχουν στον οργανισμό μας, όπως πεπτίδια, ένζυμα και ορμόνες. Κάνε δική σου τη σειρά M COSMETICS στα φαρμακεία και στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved