Ποιες συνήθειες makeup κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται κουρασμένο;

Ποιες συνήθειες makeup κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται κουρασμένο;

Όταν μιλάμε για την εφαρμογή μακιγιάζ, η ποιότητα της εφαρμογής και η σωστή χρήση των προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η εμφάνιση ενός κουρασμένου δέρματος. Και ενώ χρησιμοποιείς τη σειρά M COSMETICS με συνέπεια υπάρχουν φορές που δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα του μακιγιάζ όταν κοιτάς τον καθρέφτη. Και αυτό γιατί ορισμένες συνήθειες στο μακιγιάζ μπορούν να οδηγήσουν σε αντίθετο αποτέλεσμα, καθιστώντας το δέρμα σου να φαίνεται κουρασμένο, αντί λαμπερό και ενυδατωμένο. Ας εξετάσουμε μερικές από αυτές τις συνήθειες:

Δεν ξεβάφεσαι το βράδυ

Το μακιγιάζ πρέπει να αφαιρείται πλήρως κάθε βράδυ. Η αφαίρεση του μακιγιάζ είναι απαραίτητη για να αποφευχθεί η επιδείνωση της επιδερμίδας και η εμφάνιση κουρασμένου δέρματος. Η χρήση ενός κατάλληλου προϊόντος για την αφαίρεση του μακιγιάζ, όπως το νερό Micellar M COSMETICS, μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική.

Το νερό Micellar M COSMETICS έχει μια ελαφριά, αλλά αποτελεσματική υφή που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα καθαρίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα για την τέλεια ενυδάτωση. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ενυδατωμένη όψη, σωστά;

Υπερβολική εφαρμογή foundation

Η υπερβολική εφαρμογή μακιγιάζ, όπως το foundation, η πούδρα ή το concealer, μπορεί να επιβαρύνει το δέρμα και να το κάνει να φαίνεται βαρύ και κουρασμένο. Επίλεξε ελαφριά προϊόντα και εφάρμοσε τα με μικρές ποσότητες. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο concealer το οποίο σε μεγάλη ποσότητα τονίζει τις ατέλειες στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Παραμέληση Φρυδιών

Ο σχηματισμός και το γέμισμα των φρυδιών με μολύβι δίνουν στο πρόσωπο δομή και όγκο. Αν παραμελείς αυτή τη μικρή συνήθεια στο μακιγιάζ σου τότε ίσως ήρθε η ώρα να την εφαρμόσεις και να θαυμάσεις τα θεαματικά αποτελέσματα.

Λάθος Τεχνική Eyeliner

Αν χρησιμοποιείς το eyeliner με λάθος τεχνική τότε είναι πολύ πιθανό το βλέμμα σου να βαρύνει. Όλοι οι αισθητικοί συμφωνούν ότι οι “σκληρές” γραμμές και το χοντρό eyeliner προσδίδουν στο πρόσωπο γηρασμένη όψη, ειδικά αν το απλώσεις μόνο στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σου. Ειδικότερα αν η περιοχή φαίνεται ήδη κουρασμένη, θα ήθελες να τραβήξεις περισσότερη προσοχή εκεί;

Λανθασμένη επιλογή χρωμάτων

Επίλεξε χρώματα που ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου και τον τόνο της. Η χρήση πολύ σκούρων ή λαμπερών αποχρώσεων μπορεί να δημιουργήσει αντίθεση η οποία καταλήγει σε μια εμφάνιση που δεν ταιριάζει με το επίπεδο τόνου της επιδερμίδας σου με αποτέλεσμα το μακιγιάζ να μη σε κολακεύει. Αν έχεις θερμούς τόνους επιδερμίδας δείχνεις υπέροχη σε λαδί, κοραλλί και κόκκινες αποχρώσεις, ενώ αν ο τόνος σου είναι ψυχρός, τότε οι μπλε, οι μωβ και οι ροζ αποχρώσεις αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Έλλειψη ενυδάτωσης

Το δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο πριν από την εφαρμογή μακιγιάζ. Η ξηρότητα μπορεί να κάνει το δέρμα σου να σπάει σε κάποια σημεία, κάνοντας το μακιγιάζ να φαίνεται αφύσικο και το δέρμα κουρασμένο. Η ενυδατική κρέμα σου M COSMETICS λοιπόν πριν από την εφαρμογή μακιγιάζ είναι η καλύτερη βάση για δέρμα που λάμπει και φαίνεται υγιές. Σε συνδυασμό με τον ορό άμεσης ανόρθωσης που προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting σε 5 λεπτά, θα δημιουργήσεις έναν υπέροχο καμβά για να εφαρμόσεις τις συμβουλές μας και να αποκτήσεις το αγαπημένο σου λουκ.

Ακολουθώντας τις παραπάνω συνήθειες και προσέχοντας το δέρμα σου, θα εκπλαγείς από την ανανεωμένη εμφάνιση και τη νεανικότητα που θα εκπέμπει. Η επιδερμίδα σου θα φαίνεται λαμπερή, υγιής και αναζωογονημένη και σίγουρα έτοιμη να κατακτήσει τη μέρα. Απλά Όμορφη.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved