Όλες οι νέες τάσεις Skincare για το 2023

To 2023 είναι εδώ και μαζί του φέρνει όλη τη σοφία περιποίησης του δέρματος σου για τη νέα χρονιά. Η χρονιά που πέρασε μας άφησε με πολλά νέα προϊόντα, για εξειδικευμένες ανάγκες ή όχι και ίσως πολλές αναρωτηθήκαμε πόσα προϊόντα χρειαζόμαστε πραγματικά για την περιποίηση του προσώπου. Τα επόμενα χρόνια ξεκαθαρίζεται πολύ το τοπίο με τις επικρατέστερες τάσεις στην περιποίηση του δέρματος και εδώ θα βρεις τα συμπεράσματα μας για τις εξελίξεις.

Προϊόντα με πολλές δράσεις σε μια χρήση

Καθώς επιστρέφουμε στους πολυάσχολους κανονικούς μας ρυθμούς, η προσοχή μας έχει στραφεί ξανά στα προϊόντα πολλαπλών χρήσεων που είναι λιγότερο χρονοβόρα στην τοποθέτηση τους, αλλά εξίσου ισχυρά για την επούλωση και την προστασία του δέρματος. Προϊόντα σαν το νερό Micellar της M COSMETICS, που καθαρίζει πρόσωπο & μάτια ενώ ταυτόχρονα τονώνει το δέρμα και το διατηρεί ενυδατωμένο, είναι must για 2023 και λύνουν τα χέρια στην πολυάσχολη καθημερινότητα χωρίς να χρειαστεί να στερηθούμε την πολυτέλεια της περιποίησης προσώπου. Όλοι οι δερματολόγοι συμφωνούν: Η φροντίδα του δέρματος δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη ή να περιλαμβάνει πολλά προϊόντα για να είναι αποτελεσματική, αρκούν οι αποτελεσματικές φόρμουλες για να αποκαλύψουν ένα υπέροχο δέρμα.

Συστατικά που δίνουν στο δέρμα πραγματικά αποτελέσματα

Μια άλλη τάση για το 2023 είναι η χρήση συστατικών εμπνευσμένων από τη φύση που δίνουν στο δέρμα πραγματικά αποτελέσματα. Καθώς οι καταναλωτές συνειδητοποιούν περισσότερο τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον, αναζητούν προϊόντα που δεν περιέχουν συνθετικές χημικές ουσίες και παρασκευάζονται με συστατικά που προέρχονται από τη φύση. Μερικά δημοφιλή φυσικά συστατικά για την περιποίηση του δέρματος περιλαμβάνουν τα βιομιμητικά συστατικά, τα οποία χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς της φύσης για να επαναφέρουν τη νεότητα στην επιδερμίδα.

Ένα όμορφο δέρμα ξεκινάει εκ των έσω

Η εσωτερική σου ηρεμία μπορεί να οδηγήσει σε ένα όμορφο δέρμα γι’αυτό το 2023 είναι η χρονιά αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα τελετουργικά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά. Το χρόνιο στρες διατηρεί τα επίπεδα κορτιζόλης σε υψηλά επίπεδα, προκαλώντας φλεγμονή σε όλο το σώμα, η οποία μπορεί να μεταφραστεί στο δέρμα με: ακμή, ροδόχρου ακμή, έκζεμα, ψωρίαση και εξασθενημένο δερματικό φραγμό. Υιοθέτησε μια ολιστική φροντίδα του εαυτού σου και νιώσε την αναζωογόνηση και στο δέρμα σου.

Οι ρεαλιστικές προσδοκίες για το δέρμα σου αντικαθιστούν την τάση για δέρμα χωρίς ατέλειες.

Το δέρμα σου είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος σου και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος μηχανισμός άμυνας. Το 2023 θα δούμε μια ολιστική αποδοχή για το δέρμα και τις ατέλειες του και θα μάθουμε να το ακούμε περισσότερο όταν ζητάει ιδιαίτερη φροντίδα καθώς με την αποδοχή έρχεται και η αγάπη. Η σειρά M COSMETICS, με τα βιομιμητικά συστατικά που περιέχει, μιμείται τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας, προσφέροντας: Ανάπλαση και ανόρθωση του δέρματος, μέσω της αντιρυτιδικής και συσφικτικής της δράσης. Αποτελείται από τις 24ωρες κρέμες προσώπου ελαφριάς & πλούσιας υφής, την κρέμα ματιών, τον ορό ανάπλασης, τον ορό άμεσης ανόρθωσης και το νερό καθαρισμού Micellar. Αναζήτησε την στα φαρμακεία & στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και νιώσε τη θρέψη που μπορεί να σου προσφέρει μια σειρά βασισμένη στις επουλωτικές ιδιότητες της φύσης. Απλά Όμορφη!

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved