Συμβουλές για να αποκτήσεις λαμπερό δέρμα προσώπου

απεκτησε λαμπερό δέρμα

Το λαμπερό δέρμα είναι η επιθυμία σου κάθε φορά που περιποιείσαι το δέρμα σου. Είναι ένα σημάδι υγείας, και πολλές φορές καλύπτει τις ρυτίδες και σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσεις τη λάμψη του δέρματος, κάνοντας αλλαγές διατροφής και τρόπου ζωής. Υπάρχουν επίσης πολλά προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ στην αγορά που μπορούν να δώσουν μια λαμπερή επιδερμίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πως να αποκτήσεις το λαμπερό δέρμα που ονειρεύεσαι και τους παράγοντες που το επηρεάζουν.

Τι σημαίνει λαμπερό δέρμα για σένα;

Πολλές από εμάς επιδιώκουμε το τέλειο δέρμα. Τα φίλτρα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι το δέρμα σου. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι το υγιές δέρμα δεν σημαίνει τέλειο δέρμα. Το τέλειο δέρμα δεν είναι εφικτό.

Το δέρμα μπορεί να είναι υγιές και λαμπερό, ενώ ταυτόχρονα να έχει φυσιολογικά χαρακτηριστικά, όπως ορατούς πόρους και λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Για εμάς λαμπερό δέρμα είναι ένα υγιές δέρμα, που παρά τις ατέλειες του, είναι:
Λείο, χωρίς πολλά σκασίματα.
Καλά ενυδατωμένο, χωρίς να είναι υπερβολικά ξηρό ή λιπαρό.
Αρκετά ομοιόμορφο στο χρώμα.

Συμβουλές για να αποκτήσεις ένα λαμπερό δέρμα

Πουθενά χωρίς τη βιταμίνη C

Υπάρχει λόγος που στην M COSMETICS ορκιζόμαστε στη βιταμίνη C. Η βιταμίνη C είναι ένα αντιοξειδωτικό που αποτελεί ισχυρό σύμμαχο για το δέρμα. Αποκλείει ένα ένζυμο που μπορεί να προκαλέσει ανομοιόμορφο χρώμα και σκοτεινές κηλίδες στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο, η βιταμίνη C βοηθά στη μείωση των ατελειών του δέρματος και στην ανάδειξη της φυσικής λάμψης του. Είναι ένα σημαντικό συστατικό στην περιποίηση του δέρματος που μπορεί να σε βοηθήσει να διατηρήσεις ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο.

Χρησιμοποίησε προβιοτικά

Τα συμπληρώματα προβιοτικών μπορεί: να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα να βελτιώσουν την πέψη σου να μειώσουν το φούσκωμα και τη φλεγμονή στο γαστρεντερικό σου σύστημα Σύμφωνα με μια μελέτη του 2014, τα προβιοτικά μπορούν να συμβάλουν και στην υγιή επιδερμίδα και στα λαμπερά μαλλιά.

Ενίσχυσε τον φραγμό του δέρματος σου

Ενίσχυσε τον φραγμό του δέρματος σου και πρόσφερε του αντιοξειδωτική προστασία με προϊόντα όπως η σειρά M COSMETICS. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν στο δέρμα σου την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να διατηρήσει την υγρασία του, να αντιμετωπίσει τις ελεύθερες ρίζες και να διατηρήσει τον φραγμό του ακέραιο. Αναζητώντας προϊόντα που περιλαμβάνουν αυτές τις ιδιότητες, μπορείς να ενισχύσεις την αντοχή του δέρματός σου και να το προστατεύσεις από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος κάνοντας το να φαίνεται πιο λαμπερό.

Η ενυδάτωση είναι ο καλύτερος σύμμαχος

Τα προϊόντα που κλειδώνουν την υγρασία στο δέρμα, το κάνουν να φαίνεται πιο λαμπερό και νεανικό. Μάθε να ακούς τις ανάγκες του δέρματος σου και φέρσου του με προσοχή και φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι όταν το νιώθεις ξηρό θα πρέπει να αποφεύγεις την απολέπιση και να το ενυδατώνεις πάντα.

Χρησιμοποίησε κρύο νερό στη ρουτίνα σου

Το κρύο νερό αυξάνει τη ροή του αίματος κάνοντας το δέρμα σου να φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.

Πίνε περισσότερο νερό

Το δέρμα σου αποτελείται από κύτταρα που χρειάζονται νερό για να λειτουργούν καλά. Η σύνδεση μεταξύ της πρόσληψης νερού και της υγιούς επιδερμίδας εξακολουθεί να ερευνάται, αλλά τουλάχιστον μία μελέτη του 2015 κατέληξε σε ισχυρό δεσμό μεταξύ της πρόσληψης περισσότερου νερού και της πιο υγιούς επιδερμίδας. Στόχευσε σε τουλάχιστον οκτώ ποτήρια νερού των 8 την ημέρα.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved