Σύσφιξη προσώπου: Ο απόλυτος Οδηγός

Η επιστήμη της ομορφιάς, έχει παρουσιάσει αξιοθαύμαστη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια σε θεραπείες και μεθόδους παραγωγής προϊόντων που στοχεύουν στη σύσφιξη του προσώπου, την ανόρθωση και την επιβράδυνση της γήρανσης. Επαναστατικά προϊόντα όπως τα βιομιμητικά καλλυντικά της M COSMETICS “μιμούνται” τις λειτουργίες της νεανικής επιδερμίδας και συσφίγγουν το δέρμα προσφέροντας μια όψη ανόρθωσης και ανανέωσης στο πρόσωπο σου. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πως να επιτύχεις τη σύσφιξη του προσώπου σου συνέχισε να διαβάζεις τον απόλυτο οδηγό με όλες τις διαθέσιμες φυσικές μεθόδους.

Στόχευσε σε μια αντιρυτιδική κρέμα με συσφικτική δράση

Η σωστή αντιρυτιδική κρέμα με συσφικτική δράση θα πρέπει να περιέχει τα κατάλληλα συστατικά, ώστε να δεις αισθητή διαφορά με την συνεπή χρήση. Τα βιομιμητικά συστατικά που περιέχονται στη σειρά M COSMETICS δρουν συνεργικά και καθυστερούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης καθώς οι φόρμουλες τους δουλεύουν στοχευμένα στο δέρμα δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες και αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου.  Οι ίνες του κολλαγόνου, εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητα, την τονικότητα, και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας “χτίζοντας” ένα πυκνό δίκτυο, σαν “σκαλωσιά”, κάτω από την επιφάνεια της. Έτσι η επιδερμίδα αναδομείται και αποκτάει ξανά τη λεία όψη της.

Κάνε μασάζ και απολέπιση στην περιοχή του προσώπου

Το μασάζ στην περιοχή του προσώπου που εμφανίζεται πιο χαλαρή μπορεί να ενισχύσει τη δράση της αντιρυτιδικής κρέμας σου, καθώς αυξάνει τη ροή του αίματος. Με τους αντίχειρες σου, ξεκινώντας από το μέτωπο μέχρι το πηγούνι, κάνε μασάζ στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις δεξιόστροφα και αριστερόστροφα μια φορά τη βδομάδα. Σε συνδυασμό με την απολέπιση μπορείς να συμβάλλεις καθοριστικά στο να αποτρέψεις την χαλάρωση του δέρματος.

Συμπληρώματα διατροφής

Ορισμένα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να λειτουργήσουν θετικά στη σύσφιξη προσώπου. Τα αντιοξειδωτικά, οι βιταμίνες C, Ε, F, Α οι οποίες περιέχονται και στις κρέμες M COSMETICS, τα αντιοξειδωτικά ένζυμα όπως το Q 10, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της χαλάρωσης του δέρματος εξουδετερώνοντας τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ελεύθερες ρίζες), τα οποία αποδομούν το κολλαγόνο. 

Η βιταμίνη Α βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος και την αύξηση της ελαστικότητας, η βιταμίνη C βοηθά στην προστασία του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο δέρμα και η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία από τις βλάβες του ήλιου και αυξάνει τη ροή του αίματος. Η βιταμίνη Β9, αλλιώς γνωστή ως φολικό οξύ, βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου. Βοηθά επίσης στην ανακούφιση από το ξηρό δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της καλύτερης ενυδάτωσης του δέρματος. Τα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να έχουν παρενέργειες γι’ αυτό μην καταναλώνετε παραπάνω από τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού σας, ανάλογα τις ελλείψεις του οργανισμού.

Ασκήσεις Προσώπου

Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι οι ασκήσεις προσώπου και η άσκηση γενικά, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης χαλάρωσης, κάνοντας τους μύες του προσώπου, της γνάθου και του λαιμού ικανούς να διατηρήσουν ένα σφριγηλό σχήμα.

Πρόληψη χαλάρωσης του δέρματος

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συντελούν στη χαλάρωση του δέρματος. Αποφεύγοντας συνήθειες όπως το κάπνισμα, την έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακό, το τεχνητό μαύρισμα και τις ανθυγιεινές διατροφικές επιλογές, μπορείς να διατηρήσεις την υγεία του δέρματος του προσώπου σου και αυτό θα αντανακλάται στην όψη σου. Εφάρμοσε τη σειρά M COSMETICS με συνέπεια πρωί, βράδυ και απόλαυσε τα πλεονεκτήματα της βιομιμητικής τεχνολογίας στο πρόσωπο σου.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved