Τι είναι το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο φλοιό της βελανιδιάς και γιατί πρέπει να το εντάξεις στην περιποίηση προσώπου σου

Η σειρά M COSMETICS βασίζεται στη βιομιμητική επιστήμη για να παρέχει στο πρόσωπο σου ισχυρή αντιρυτιδική και συσφικτική δράση. Συγκεκριμένα η σειρά χρησιμοποιεί δυο συστατικά τα οποία προσφέρουν στο πρόσωπο σου ξανά τη νεανική του όψη. Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στον πυρήνα του χουρμά και το βιομιμητικό συστατικό που βασίζεται στο εκχύλισμα από φλοιό βελανιδιάς. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη βιομιμητική επιστήμη διάβασε το άρθρο μας εδώ.

Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο φλοιό της βελανιδιάς

Το βιομιμητικό συστατικό που βασίζεται στο εκχύλισμα από φλοιό βελανιδιάς χαρίζει ορατό και άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανση της επιδερμίδας. Χάρη στην ιδιαίτερη δομή του, η οποία παραμένει ανεπηρέαστη ακόμα και σε υψηλή θερμότητα, δημιουργεί ένα σφιχτό πλέγμα για το δέρμα βοηθώντας το να αντιμετωπίσει τις μικροβιακές επιθέσεις.

Η πατενταρισμένη σύνθεση του βιομιμητικού συστατικού, βασίζεται στο δραστικό συστατικό του φλοιού της βελανιδιάς suberin ή αλλιώς φελλίνη. Μετά από κλινικές μελέτες αποδείχθηκε η δράση του ακόμα και από την 1η ώρα εφαρμογής του.

Η κύρια λειτουργία του Suberlift είναι να “σφραγίζει τους ιστούς” και να τους προστατεύει από την απώλεια νερού, θρεπτικών συστατικών και μετάλλων. Ταυτόχρονα, συμβάλλει στη δύναμη και στην προστασία των κυττάρων.

Πως όμως λειτουργεί ακριβώς το βιομιμητικό συστατικό Suberlift;

Το βιομιμητικό συστατικό Suberlift, σχηματίζει άμεσα μικροκρυσταλλικά σωματίδια, σε θερμοκρασία δωματίου, που έχουν την ικανότητα να συνδέονται εύκολα με άλλα μόρια νερού, θρεπτικών συστατικών και μετάλλων και να σχηματίζουν μεγάλα μόρια, δημιουργώντας ένα «σφιχτό» πλέγμα κάτω από την επιδερμίδα.

Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα να προκαλείται επαναδόμηση και λείανση της επιδερμίδας.

Κλινικά αποδεδειγμένες δράσεις

Η τραχύτητα του δέρματος είναι βασικός παράγοντας στην εμφάνιση της γήρανσης, και η χρήση του βιομιμητικού συστατικού μπορεί να επανορθώσει τη φθορά που προκαλείται. Επιπλέον συμβάλλει στην μελλοντική πρόληψη τραχύτητας του δέρματος, οδηγώντας σε μια πιο λεία επιδερμίδα.

Συγκεκριμένα, οι κλινικές μας έρευνες, έδειξαν μείωση της τραχύτητας τους δέρματος κατά 73,3% 1 ώρα μετά της εφαρμογή του βιομιμητικού συστατικού, ενώ μετά από 2 ώρες εφαρμογής, παρατηρήθηκε μείωση της τραχύτητας τους δέρματος κατά 78,6%.

Λίγα λόγια για τον φλοιό βελανιδιάς.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι βελανιδιές υπάρχουν για περισσότερα από 60 εκατομμύρια χρόνια και ένα δέντρο μπορεί να ζήσει έως και 250 χρόνια. Η βελανιδιά έχει την απίστευτη ικανότητα να ανανεώνει συνεχώς το φλοιό της. Στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας μας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της αναγέννησης του ίδιου του δέρματος και μια ορατά πιο λεία υφή του δέρματος.

Ρουτίνα περιποίησης για νεανική επιδερμίδα ξανά

Μπορείς να εντάξεις το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο φλοιό της βελανιδιάς στη ρουτίνα περιποίησης σου χρησιμοποιώντας όλα τα προϊόντα της σειράς M COSMETICS που το περιλαμβάνουν. Αναζήτησε τις κρέμες προσώπου, την κρέμα ματιών και τον ορό ανάπλασης M COSMETICS σε όλα τα φαρμακεία και τα ηλεκτρονικά φαρμακεία και δες την επιδερμίδα σου να αλλάζει με τη συστηματική χρήση.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved