Τι είναι το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στον πυρήνα του χουρμά;

Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά που βρίσκεται στη σειρά M COSMETICS σου προσφέρει ισχυρή, διπλή αντιγηραντική δράση και αντιοξειδωτική προστασία. Τα βιομιμητικά συστατικά, μιμούνται την ικανότητα της φύσης να επανορθώνει τη φθορά της μέσω πολύτιμων ουσιών τους. Τα βιομιμητικά συστατικά είναι ακριβά συστατικά, για αυτό και δεν συνηθίζουν να τα βάζουν στις φόρμουλες ακόμα και των πιο ακριβών καλλυντικών.

Η σειρά M COSMETICS βασίζεται στη βιομιμητική τεχνολογία για να σου προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

Η σειρά M COSMETICS βασίζεται στη βιομιμητική τεχνολογία για να σας προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Η M COSMETICS είναι η πρώτη σειρά που ενσωμάτωσε τα βιομιμητικά συστατικά στις φόρμουλες της στην Ελλάδα. Αυτά τα συστατικά έχουν αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στα κύτταρα του δέρματός μας.

Τα βιομιμητικά συστατικά χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα μόνο σε ακριβές θεραπείες που εφαρμόζονται σε κέντρα αισθητικής. Διάβασε παρακάτω τα πλεονεκτήματα του βιομιμητικού συστατικού βασισμένου στον πυρήνα του χουρμά που σου χαρίζει νεανικό πρόσωπο. Αναζήτησε το συστατικό στην 24ωρη Κρέμα Προσώπου Ελαφριάς Υφής, στην 24ωρη Κρέμα Προσώπου Πλούσιας Υφής,στην Κρέμα Ματιών Ολοκληρωμένης Δράσης, και στον Ορό Ανάπλασης M COSMETICS. 

Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά.

Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά είναι μια μοναδική πατενταρισμένη σύνθεση 7 συστατικών. Ο πυρήνας του χουρμά περιέχει φυτοορμόνες οι οποίες έχουν ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Επιπλέον είναι πλούσιος σε φαινόλες και παρουσιάζει αντιοξειδωτική δράση. Είναι επίσης γνωστός για τις ενυδατικές του ιδιότητες του που συμβάλλουν στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.

Μοναδική πατενταρισμένη σύνθεση 7 συστατικών

Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά  είναι μια κατοχυρωμένη σύνθεση 7 συστατικών.  Συγκεκριμένα περιέχει:

●     Φυτοστερόλες, οι οποίες ενισχύουν τον δερματικό φραγμό και εξασφαλίζουν εξαιρετική προστασία του δέρματος από το περιβαλλοντικό στρες. Έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και κυτταρο-προστατευτικές ιδιότητες.

●     Φυτοστεροειδή, τα οποία μιμoύνται τη δράση της ορμόνης DHEA και αυξάνουν τη σύνθεση του κολλαγόνου Ι κατά 28% μέσα σε 24 ώρες.

●     Ισοφλαβόνες που αναστέλλουν την αποδόμηση του κολλαγόνου και διεγείρουν τη σύνθεσή του (αντιγηραντική δράση).

●     Ουρσολικό οξύ, μια φυσική ουσία που αναγεννά τον συνδετικό ιστό χάρη στην ικανότητά του να αναγεννά τα κύτταρα. Είναι επίσης ισχυρό φυσικό αντιφλεγμονώδες με ισχυρή κυτταρο-προστατευτική και αποτοξινωτική δράση.

●     Πολυκοσανόλες οι οποίες είναι φυσικά συστατικά του δέρματος. Η οκτακοσανόλη βελτιώνει την αντοχή, τη δύναμη και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Ενώ η εξακοσανόλη είναι μία λιπαρή αλκοόλη με ισχυρή αναγεννητική και καταπραϋντική δράση.

●     Βιταμίνη Ε η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος.

●     Βιταμίνη Α η οποία προσφέρει αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση ενώ παράλληλα βοηθά στη διατήρηση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας και την ποιότητα του δέρματος.

Κλινικά αποδεδειγμένες δράσεις του

●     Αντιρυτιδική δράση: Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά έχει καταπραϋντική επίδραση στο δέρμα και βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα σας ελαστικό και νεανικά λείο. Από τις πρώτες εβδομάδες χρήσης παρατηρείται μείωση της επιφάνειας των ρυτίδων: -27,6% και μείωση του βάθους των ρυτίδων: -3,52%

●     Αντιοξειδωτικό: Το βιομιμητικό συστατικό βασισμένο στο εκχύλισμα από τον πυρήνα του χουρμά είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία μειώνουν τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό συστατικό για την αντιγήρανση και την προστασία του δέρματος.

●     Διπλή αντιγηραντική δράση: Οι αναγεννητικές ιδιότητες του βιομιμητικού της ορμόνης  DHEA βοηθούν στην προώθηση της κυτταρικής αναγέννησης, προστατεύοντας από την βιολογική γήρανση.

Αναζήτησε τη σειρά  M COSMETICS στα φαρμακεία & στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved