Τα Βήματα για τον Τέλειο Καθαρισμό Προσώπου

teleios katharismos prosopou

Η καθημερινή φροντίδα του προσώπου είναι ένας απαραίτητος κανόνας ομορφιάς για κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διατηρήσει την επιδερμίδα της υγιή και λαμπερή. Ας εξετάσουμε λοιπόν τα κύρια βήματα για έναν τέλειο καθαρισμό προσώπου.

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του προσώπου;

Οι περιβαλλοντικοί ρύποι, τα μικροσωματίδια, τα νεκρά κύτταρα, η λιπαρότητα και το σμήγμα δημιουργούν ένα ασφυκτικό περιβάλλον που εμποδίζει το δέρμα σας να εκτελέσει τις φυσιολογικές του διεργασίες. Ο καθαρισμός προσώπου τα απομακρύνει και βοηθά το δέρμα να αναπνεύσει.

Ακολουθήστε τα βήματα του καθαρισμού προσώπου με ακρίβεια

Όταν ακολουθείτε τα βήματα καθαρισμού προσώπου με ακρίβεια, δημιουργείτε μια συνήθεια, καθώς ο καθαρισμός προσώπου γίνεται ρουτίνα και εκτελείται ολοένα και πιο αυτόματα.

Προετοιμασία: Πλύνετε τα χέρια σας. Τα χέρια σας έχουν πολλά βακτήρια πάνω τους από όλα όσα κάνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πλύσιμο των χεριών σας πριν από τον καθαρισμό είναι το κλειδί για να μην μεταφερθούν τα βακτήρια στο πρόσωπό σας.

Αφαίρεση Μακιγιάζ: Ξεκινήστε με την αφαίρεση του μακιγιάζ. Επιλέξτε ένα απαλό, αλλά αποτελεσματικό προϊόν, όπως μια λοσιόν καθαρισμού ή micellar water, που διαλύει το μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Φυσικά το προϊόν που χρησιμοποιείτε μπορεί να είναι κατάλληλο για αφαίρεση μακιγιάζ προσώπου & ματιών, ενώ παράλληλα καθαρίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, όπως το Micellar νερό M COSMETICS.

Καθαρισμός: Καθαρίστε το πρόσωπό σας για να απαλλαγείτε από ρύπους και λιπαρότητα. Χρησιμοποιήστε το Micellar νερό M COSMETICS πάνω σε βαμβάκι και επαναλάβετε τη χρήση με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και μάτια, μέχρι το βαμβάκι να βγαίνει καθαρό.

Να καθαρίζετε πάντα το πρόσωπο και το λαιμό σας: Όλη η περιποίηση της επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού σας, πρέπει να μεταφέρεται στο λαιμό σας. Το δέρμα στο λαιμό σας είναι εξίσου σημαντικό με το δέρμα στο πρόσωπό σας και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.

Κάθε καθαρισμός πρέπει να διαρκεί τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα: Ο καθαρισμός για 60 δευτερόλεπτα επιτρέπει στα συστατικά των καθαριστικών σας να διεισδύσουν βαθύτερα στο δέρμα. Όταν αρχίσετε να καθαρίζετε για το κατάλληλο χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε μια διαφορά στον τόνο & την υφή του δέρματός σας.

Αρκεί το νερό Micellar για τέλειο καθαρισμό;

Στον καθαρισμό του προσώπου, το micellar water M COSMETICS αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς λόγους. Είναι απαλό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευέλικτα, καθώς δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την αφαίρεση μακιγιάζ όσο και για τον καθαρισμό του προσώπου.

Τα 6 κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης micellar water είναι:

  • Απαλός Καθαρισμός: Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.
  • Ενυδάτωση: Προσφέρει ενυδάτωση, κρατώντας το δέρμα υγιές και λαμπερό.
  • Ευκολία στη Χρήση: Είναι εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί ξέβγαλμα.
  • Προστασία του Δέρματος: Διατηρεί το φυσικό επίπεδο pH του δέρματος και προστατεύει από εξωτερικούς παράγοντες.
  • Ιδανικό για Όλους τους Τύπους Δέρματος: Είναι κατάλληλο ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Πολυλειτουργικότητα: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαριστικό, τονωτικό και αφαιρετικό μακιγιάζ.

Με την τακτική χρήση των σωστών προϊόντων, όπως το Micellar Water M COSMETICS, και τη δημιουργία μιας συνεπούς ρουτίνας καθαρισμού, το δέρμα σας θα παραμείνει υγιές, καθαρό και λαμπερό. Αναζητήστε το νερό Micellar και όλη τη σειρά M COSMETICS στα φαρμακεία & στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved