Μυστικά για νεανικό πρόσωπο: Πως τα αγαπημένα σου καλλυντικά σε βοηθούν να διατηρήσεις τη νεότητα;

καλλυντικα για νεανικη επιδερμιδα

Τα καλλυντικά M COSMETICS δημιουργήθηκαν από τη Μαρία Μπεκατώρου σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα, τη Medical PharmaQuality. Σε βοηθούν να διατηρήσεις ένα δέρμα απαλό και σφριγηλό όπως το νεανικό καθώς εκτός από τις πολύτιμες βιταμίνες και τους ενυδατικούς παράγοντες περιέχουν βιομιμητικά συστατικά. Τα βιομιμητικά συστατικά, μιμούνται τις φυσιολογικές λειτουργίες των νεανικών κυττάρων της επιδερμίδας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μιμούνται την ικανότητα των νεανικών κυττάρων να επιδιoρθώνουν τη φθορά χρησιμοποιώντας πεπτίδια, ένζυμα και ορμόνες που ήδη υπάρχουν στον οργανισμό.

Αν θες να μάθεις τα μυστικά πίσω από το νεανικό δέρμα που σου προσφέρει η M COSMETICS συνέχισε να διαβάζεις.

Ορμόνες & νεότητα του δέρματος

Στο μαγευτικό ταξίδι της δερματολογίας, οι ενδογενείς παράγοντες, όπως οι ορμόνες, έχουν κεντρικό ρόλο στην εμφάνιση και υφή του δέρματος. Αυτές οι ορμόνες είναι καίριες στη διαδικασία της αναγέννησης του δέρματος, καθώς ενεργοποιούν τα κύτταρα για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Ποιο είναι το μυστικό για νεανικό δέρμα της M COSMETICS;

Η επιστήμη έχει αποκαλύψει τον σημαντικό ρόλο των ορμονών στην ηλικιακή εξέλιξη του δέρματος και στην εμφάνιση ρυτίδων. Από αυτή την ανακάλυψη προέκυψε η μοναδική σύνθεση του βιομιμητικού συστατικού βασισμένου στον πυρήνα του χουρμά που χρησιμοποιούμε στην M COSMETICS. Eνα πρωτοποριακό βιομιμητικό συστατικό, το οποίο περιέχει 7 συστατικά, μεταξύ των οποίων, φυτορμόνες και ισοφλαβονοειδή, προσφέροντας έναν πρωτοποριακό τρόπο αντιμετώπισης της βιολογικής γήρανσης.

Οι φυτοορμόνες που περιέχονται στο βιομιμητικό μας συστατικό συγκεκριμένα μιμούνται τη δράση της ορμόνης της νεότητας DHEA και αυξάνουν τη σύνθεση του κολλαγόνου Ι κατά 28% μέσα σε 24 ώρες όπως έχουν δείξει κλινικές μελέτες. Η DHEA, αποκαλείται ορμόνη της νεότητας, λόγω της αποδεδειγμένης σε πολλές μελέτες αντιγηραντική της δράση που έχει να κάνει με τη σύνθεση του κολλαγόνου, την ενυδάτωση της επιδερμίδας, την παραγωγή σμήγματος, και την αύξηση του πάχους δέρματος. Η παραγωγή της ορμόνης αυτής φτάνει στο αποκορύφωμα γύρω στα 25 έτη και μειώνεται σταδιακά με την ηλικία, στην ηλικία των 40 ετών η παραγωγή της έχει μειωθεί στο μισό. Φυσικά η εξελιγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούμε δε σταματάει σε αυτό το συστατικό.

Το βιομιμητικό συστατικό που βασίζεται στο εκχύλισμα φλοιού βελανιδιάς είναι γνωστό για την άμεση αποτελεσματικότητα του στη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Η μοναδική του δομή προέρχεται από το suberin, ένα διασταυρούμενο πολυμερές που προσφέρει προστασία και σταθερότητα στους ιστούς. Αυτή η προστασία περιλαμβάνει τη σφράγιση των ιστών για να προλάβει την απώλεια νερού, θρεπτικών συστατικών και μετάλλων, ενισχύοντας την υγεία του δέρματος. Επιπλέον, η χημική του σταθερότητα και η αντοχή σε θερμότητα και μικροβιακές επιθέσεις το καθιστούν ιδανικό για μακροχρόνια προστασία του δέρματος. Η δράση του ενεργοποιείται με τη σχηματισμό μικροκρυσταλλικών σωματιδίων που συνδέονται εύκολα με άλλα μόρια, προσφέροντας έτσι ένα άμεσο αποτέλεσμα lifting και λείανσης της επιδερμίδας από την πρώτη ώρα εφαρμογής.

Αυτό το συστατικό, λοιπόν, βοηθά το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό, διατηρώντας την υγρασία και τη σφριγηλότητά του.

Φυσικά και τα υπόλοιπα συστατικά της σειράς M COSMETICS συνεργούν για να σου προσφέρουν το νεανικό δέρμα που σου χαρίζει η μακροπρόθεσμη χρήση.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πως τα αγαπημένα σου καλλυντικά σε βοηθούν να διατηρήσεις τη νεότητα, η απάντηση είναι απλή. Η φαρμακευτική εταιρεία Medical PharmaQuality χρησιμοποιεί επαναστατικά βιομιμητικά συστατικά που είναι εγκεκριμένα μετά από χρόνια μελετών και διατηρούν την επιδερμίδα νεανική και βαθιά ενυδατωμένη.
Αναζήτησε τα στα φαρμακεία & στα ηλεκτρονικά φαρμακεία.

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά, τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

Ελαιών 54, 14564 Κηφισιά,
τηλ.: 210 350 6000, www.medicalpq.gr

© 2023 – Medical PharmaQuality | All rights reserved